понедељак, 24. јул 2017.

KRVAVE STAZE ŽELJKA MITROVIĆA: Neobjašnjive inekcije smrti i čudne okolnosti istrage?!

Smrt Ivane Bodrožić, ljubavnice Željka Mitrovića, ni posle tri godine ne dobija svoj sudski ali ni istražiteljski završetak. Činjenica je da neko zataškava ceo slučaj. Ako se tome dodaju čudne okolnosti pogibije Ivanine majke, koja se vraćala sa ćerkinog groba i poginula na putu Sirig Čenej, ovo postaje potpuno bizarna priča.

Suđenje Ljubiši Pavloviću, medicinskom tehničaru, sa Vojnomedicinske akademije (VMA), koji se tereti da je Ivani Bodrožić, nabavio anestetik "propofol", od kog je devojka u decembru 2014. godine preminula u sobi beogradskog hotela "Hajat", juče je odloženo za 4. septembar. Razlog odlaganja pretresa, prvog u dosadašnjem toku postupka, bio je sprečenost sudije da ga održi.

Od smrti Bodrožićeve prošlo je nepune tri godine, od početka suđenja Pavloviću malo manje od godinu dana, a od kraja suđenja još samo da se izvedu pisani dokazi, iznesu završne reči i izrekne presuda.
Kakva presuda, kome, ko je dao sto evra tehničaru, kako to da tehničari sa VMA idu po Beogradu i dele inekcije bez zapisnika, ZAŠTO se izveštaj sa VMA razlikuje od izveštaja novosadskih patologa, kako je poginula Ivanina majka, zašto je na sahrani bio ceo vrh DS-a, zašto i kako je umešani Željko Mitrović obećao da će pronaći ubicu i krivca a zatim odustao od svega toga???
PUNO PITANJA BEZ ODGOVORA čine da misterija oko Ivanine smrti samo raste.
BONUS VIDEO:

1 коментар:

VIDEO: TENIS POČINJE DA KUPUJE VOJVODINU?!

Ekskluzivan video prilog o uslovima i načinu prodaje dela zemlišta u Bačkoj nemačkom proizvođaču svinjskog mesa POGLEDAJ VIDEO